BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 19 juni 2010

Review: Dermalogica PreCleanse

Ik gebruik nu al enkele maanden de gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica. Tijd dus voor enkele reviews. En ik begin met de eerste stap in het reinigen, namelijk de Precleanse.


Precleanse is een plantaardige reinigingsolie op basis van vitamine E, olijfolie,.. De olie lost een te veel aan talg op, maar neemt ook de resten van zonnefilters, make up,.. weg. Kortom, een demaquillant voor je gezicht.


Zoals je hierboven ziet is het een olie. Deze masseer je met droge handen op je gezicht. Wanneer je water toevoegt veranderd deze olie in een melk wat heel zacht aanvoelt op je huid. Ideaal dus voor een droge en gevoelige huid. De olie kan je dan afnemen met een lauw watje. En dan merk je echt wel dat deze olie je huid goed reinigt. Maar na deze Precleanse moet je nog wel een reinigingsmelk/gel gebruiken. Dit is eigenlijk een voorbereiding op het reinigen van je gezicht. Ik gebruik deze nu al enkele maanden en vind het echt een fijn product! Ik ben wel fan van het 'ontsminken' van je gezicht. Op deze manier reinig je je huid gewoon extra goed. En ik vind het ook fijn dat het een olie is, voelt goed aan op mijn droge huid. Ik vind dit zeker een aanrader, in combinatie met de Dermalogica Ultracalming Cleanser reinigt het mijn huidje prima! Je kan deze Precleanse kopen voor € 46. Misschien een tikkeltje duur, maar je doet er ook wel lang mee!
Ben je benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op deze Dermalogica webshop! Hier vind je alle Dermalogica producten.