BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 3 juni 2010

Haul: Rituals

Toen ik vorige week in het Wijnegem Shopping Center was voor mijn Mac to the beach haul kon ik het niet laten om ook even langs de Rituals shop te gaan.


Ik vind Rituals zo'n heerlijke winkel! Je krijgt direct zo'n ontspannen gevoel als je er binnenwandelt. Rustige muziek, lekkere geuren, lieve verkoopsters,...

Stiekem ging ik speciaal voor de nieuwe Tao lijn. Die geur is zoo lekker dat ik echt alles ervan wil! :-) Maar ik ben flink geweest en kocht enkel deze calming bed & body spray! ;-)

De verpakking ziet er ook al zo leuk uit met die witte bloem. En ik ben verliefd op deze geur! :-) En ja, ik moet toegeven, de laatste dagen slaap ik veel sneller en beter! Zou het door deze spray zijn? Ik denk van wel! :-)

En ik kreeg er ook 2 samples bij! Eentje van Hand Therapy en een Magic Touch bodylotion. Die laatste heb ik 's avonds meteen gebruikt en hij is fijn!!
In de winkel heb ik rustig rondgekeken en enkele dingen getest! Slecht voor je wishlist ;-) Daarop pronken nu ook de Tao bodycrème, Sundance highlighter en die Magic Touch bodylotion!
Ladies van Gent, wisten jullie al dat er een nieuwe Rituals shop is? Je vind hem in de Veldstraat, nummer 6.

Wat staat er op jullie Rituals wishlist?