BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 23 januari 2010

Opbergmethode

Vorige week heb ik mijn stash opgeruimd en opnieuw ingedeeld in mandjes enzo. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn stash opberg.Op de commode mijn hello kitty opbergbox met bodylotions, douchegels enzo. Een rieten mandje met mijn gezichtsverzorgingsspullen, Sabon scrub en bodybutter. Daarnaast nog mandjes met samples en mini's. Vooraan liggen de 2 zeepjes van La Falaise die ik nog moet testen én reviewen. In mijn schuif zie je al mijn lush spulletjes en rechts staat nog een doos met mijn In De Watten/The Secret Garden goodies! Stiekem vind ik dit het leukste gedeelte van mijn stash! :-)Sorry! Blogger wil mijn foto niet goed plaatsen!! Maar je snapt het wel hé, dit is mijn haarproducten mandje! :-)

In de badkamer staan ook nog enkele spulletjes. Het is netjes opgeborgen, maar toch vind ik dit nog niet super... Het liefst zou ik grote manden (ja, zoals Mascha :-)) willen, lijkt me het handigst. Maar voorlopig past daar alles niet in vrees ik! Ik moet nu echt véél opmaken, voor ik opnieuw bodystuff enzo mag kopen! Tijd voor project 10 pan! :-)

6 reacties:

Hanne zei

Ik zoek ook een goede opbergmethode :) Ik ga na mijn examens naar de Ikea gaan en mij eens laten gaan in alle leuke mandjes daar :p

Nele zei

En de make-up? :) Ik zie dat je die shampoo en conditioner hebt van Herbal Essences met kokos, ruikt echt super hé :D

Marijke zei

@Hanne: ja! ikea rocks! :-)
@Nele: ik maak binnenkort een stash filmpje van de make up! :-) ja die shampoo ruikt super!! :-)

Nele zei

@Marijke: Oeeh I love stashfilmpjes :D heb net besteld bij Jerseybeautycompany.uk, ik zag op hun site dat ze veranderingen moeten doorvoeren waardoor de prijzen hoger zouden kunnen uitvallen. (dat is wat ik er van maak tenminste :) )Dus mocht het zo zijn heb ik dan toch nog tegen de oude prijs kunnen bestellen :)

Marijke zei

@Nele: oh dankje voor de tip! weet je ook wanneer ze die veranderingen gaan doorvoeren? anders moet ik morgen zeker bestellen! :-)

Nele zei

@Marijke: nope weet ik niet!