BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 28 januari 2010

Review: Lush Dream Cream

Lush Dream Cream, je leest er hele goed reviews van! Hij zou dé beste creme zijn voor een huid die last heeft van eczeem. Maar wat vind ik er nu van?


Deze crème is heel erg fijn in gebruik. Hij is niet té vettig, maar wel voedend genoeg om een droge huid te hydrateren! Hij smeert ook goed uit en dringt snel in je huid in.
Wat ik erg fijn vind is dat hij mijn huid ook echt kalmeert! Soms heb ik ook wel last van droge plekjes, maar die zijn na gebruik van deze crème verdwenen. Ik kan me dus wel voorstellen dat dit voor mensen met eczeem de ideale creme is. Ik gebruik hem ook nadat ik mijn benen heb onthaard, maakt ze superzacht! Wat ik er minder goed aan vind? De verpakking (is niet zo hygiënisch) en de geur. Maar ik gebruik na deze creme soms mijn vanille lichaamspoeder van Lush! Dan is die geur snel verdwenen. :-) De creme is best duur € 17.95, maar er zit veel in de pot dus je doet er ook wel een tijdje mee. Je kan hem trouwens ook als nachtcreme gebruiken.
Ik kan deze crème dus zeker aanraden! Vooral als je een droge huid of eczeem hebt. Dan is dit echt een musthave!
Hebben jullie deze al getest?

4 reacties:

Caroline zei

M'n favoriete Lush product (toch zeker één van :P), ik heb echt een extreem geïrriteerde, droge huid. Na gebruik van deze crème heb ik een zo normale huid als dat voor mij mogelijk is :D ! Ik zal dit blijven kopen 'till the day I die!

Nathalie zei

Dat klinkt behoorlijk veelbeloven, vooral dat jij merkt dat het je huid kalmeert. Ik heb nl soms ook last van rode vlekjes op mijn wangen.
Maar sinds ik 3 maanden geleden ben overgeschakeld naar een veel lichtere pil is mijn huid ineens veranderd van een droge gevoelige huid naar een gemengde huid :s Mijn t-zone is ineens veel vettiger. Bleigh!

Ilse zei

Ik heb altijd behoorlijk last van eczeem en een droge huid, vooral in de winter. Maar wat bij mij wonderen heeft verricht voor mijn eczeem is Inecto pure coconut bodylotion, gebruik het nu iedere dag en het werkt geweldig. En hij is een stuk goedkoper als deze pot van Lush. Maar wie weet, koop ik deze ook wel een keer:)

Marijke zei

@Nathalie: ja, je moet maar eens een sample vragen in je lush winkel dan kan je hem eens testen! :-)
@Ilse: ohja, inecto! die heb ik hier ook nog staan! moet ik nog testen!