BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 26 januari 2010

Project 10 Pan

Ja, i know, 3 to use is veel gemakkelijker en sneller voorbij. Maar wat als je veel te veel spullen hebt? Juist, dan doen we weer aan project 10 pan! :-)* Inecto facewash: ik begin al met een moeilijke... Ik vind deze wel fijn, maar ik merk dat mijn huid er beter uitziet met mijn ultracalming cleanser van Dermalogica! Maar, ik ga proberen volhouden! ;-) Als deze op is bestel ik wel een fullsize van de dermalogica cleanser! Dat is zeker een motivatie om vol te houden! :-)

* Rituals Awareness tonic: ook dit is redelijk moeilijk, zelfde reden als hierboven! I just love dermalogica! :-) Maar hier zit nog maar een klein beetje in dus dat gaat wel lukken!

* Herbal Essences shampoo: dit gaat ook wel lukken want hij ruikt heerlijk naar de zomer! Ik ben nu nog een fles Gliss kur shampoo aan het opmaken maar als die op is, grijp ik naar deze!

* Herbal Essences conditioner: de conditioner van de shampoo hierboven. Ben nu nog mini van john frieda aan het opmaken, maar als deze op is, is het tijd om de herbal essences op te maken!

* Rituals doucheschuim: heerlijke geur heeft deze, easy dus :-)

* Adidas bodymilk: deze is ook heel fijn, maar ben begonnen met de lush vanilla deelite, daarna is het aan deze!

* Citrus bodybutter: deze stond ook al in mijn laatste 3 to use die ik vergeten was... ;-) Ik gebruik hem nu als voetcreme. Hij is nog ongeveer voor de helft gevuld.

* Lush Vanilla Deelite: hier ga ik helemaal geen moeite mee hebben om op te maken! :-)

* Lush Rockstar Soap: mmm, deze ruikt zoo lekker! Weer geen moeilijke dus ;-) Ik gebruik deze afwisselend met de doucheschuim van Rituals.

* Lush Sugarbabe scrub: deze is helemaal hard geworden dus moet ik nog even bedenken hoe ik deze ga gebruiken. ;-) Word ook moeilijk denk ik! Zeker nu ik de lovely scrub van Sabon ontdekt heb.

Er zitten enkele dingen van Lush bij, maar als je mijn lush stash gezien hebt, weet je wel waarom! :-) Ook enkele bodymilks, die heb ik gewoon te veel! De bedoeling is dus dat ik geen beautyproducten koop voordat al deze producten op zijn! Nu maak ik wel enkele uitzonderingen. Als de facewash en tonic op zijn mag ik van mezelf enkele Dermalogica producten bestellen! :-)
Dus wish me luck! :-)

8 reacties:

Nele zei

Echt moeilijk om gezichtsproducten op te maken terwijl je Dermalogica wilt hé :D
Succes met project 10 pan!

Maaike zei

Ik kan dat maar moeilijk, echt lievelingsdingen gaan express opgebruiken .. Mijn 'projecten' zijn altijd dingen die op moeten omdat ze anders slecht worden

Anoniem zei

haha je project is meer dan 10 geloof ik :P verschillende van deze ga je maar opmaken na nog een ander :D ik ben bijna effen met alles :o mijn badkamer is lijk zo leeg haha

Marijke zei

@Nele: ja! zeker als je huid alleen maar dermalogica wilt ;-)
@Maaike: ja, ik moet deze dingen ook echt wel opmaken! :-)
@prettybudget: hihi :-) ik moet ook echt beginnen met alles opmaken en dan pas nieuwe dingen kopen! kheb echt te veel gewoon :-)

Maaike zei

Hoe lang blijft die rituals eigenlijk goed? ( doucheschuim)

Marijke zei

@Maaike: geen idee, maar als je hem nog niet hebt geopend dan kan je hem wel even bewaren denk ik!

Heavenlycinnamon zei

Heeel veel succes! Je hebt nog wel een tijd te gaan denk ik?

p.s.Ik ben klaaaar! Deze keer was hels voor mij, omdat ik bijna alleen maar nieuwe make-up had gebruikt :P

Marijke zei

dankje!