BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 15 januari 2010

Review: bodybutter The Body Shop

Vandaag een review over mijn favoriete bodybutter van het moment!

De moringa bodybutter van The Body Shop.Deze bodybutter is heerlijk in deze koude dagen! Het is een 'butter' dus vrij dik van textuur en mega verzorgend! Hij voed mijn droge huid heel goed, alle droge plekjes zijn verdwenen na gebruik van deze. Omdat hij best dik is wil dit niet zeggen dat hij 'vettig' aanvoelt. Hij dringt best snel in mijn huid in. En de geur is enorm fris. Ik wil meer van dit! :-)

Ik kan dus kort zijn over deze: een musthave in je beauty stash! :-)

Hebben jullie ook een bodybutter van de bodyshop? In welke geur?

12 reacties:

Anoniem zei

Ik heb die met frambozen! Ik gebruik hem elke dag; hij ruikt heerlijk en smeert heel erg goed uit (wat ik best belangrijk vind, omdat ik anders te lui ben om te smeren). Momenteel staan deze body butters aan € 10 in plaats van € 16!

Maaike zei

Ik heb 3 butters en 1 lotion :)

De butters zijn framboos, koko's en 'satsuma' en de lotion is van de Polynesia lijn

Het grappige is dat ik enkel de bodylotion zelf heb gekocht, de butters kreeg ik gratis of als cadeau ( coco en satsuma zijn wel mini's maar kom)

Anoniem zei

Ik heb Merry Cranberry, maar die pot heb ik nog niet geopend, en Almond, die gebruik ik echt elke dag en mijn huid is zo lekker zacht. Hij was ook maar tien euro in TBS en de Cranberry was 7,5, die kon ik dus ook niet laten liggen. Verder heb ik nog Mandarin Orchid als body lotion, die is zo zalig maar niet echt geschikt voor deze tijd van het jaar.

Claudia zei

Jammer dat hier in de buurt geen TBS is :(

Marijke zei

@Zefa: nice! maar kheb hier nog genoeg bodymilks enzo staan :-) maar bedankt voor de tip! :-)
@Maaike: leuk dat je ze hebt gekregen! ik heb deze ook voor kerst gekregen! :-)
@Anoniem: klinkt allemaal lekker! volgend jaar koop ik ook een kerstgeurtje!
@Claudia: dat is inderdaad jammer!

Chrissie zei

Ooh, ik wil zo graag nog naar de solden van TBS. Jammer dat die winkel zo ver weg is van waar ik woon.. Heb tot nu toe 3 butters: cocos, cranberry en de warm amber van vorig jaar kerst nog. Vind ze alledrie heerlijk :-) echt een fijne textuur hebben die, idd alle droge plekjes weg maar toch niet te vet.
Ik las alleen pas op de blog van serena waar 'amber' nu precies vandaan komt....hmmm, sindsdien heb ik de warm amber versie ff niet meer aangeraakt :( Verder heb ik nog twee bodylotions: framboos en vitamine E, die laatste koop ik al een aantal jaren elke keer opnieuw, die ruikt echt heerlijk naar aardbeienyoghurt.

Marijke zei

@Chrissie: de cocos wil ik ook nog wel eens!

Sarina zei

Ik hou van de bodybutters van TBS! Vooral ge geur almond is super lekker :D

Justine zei

Ik ben normaal niet zo'n bodylotion-type, maar nu met die koude heeft mijn droge huid echt wel wat extra hydratatie nodig, dus tegenwoordig smeer ik vaker :)

Ik moet dringend eens naar TBS, het grappige is dat ik in het Wijnegem Shopping center werk, letterlijk 3 winkels naast TBS, en toch is het maanden geleden dat ik er nog geweest ben :)

Anoniem zei

daar snuffel ik wel vaak aan in TBS, die ruikt keilekker.. mss zou ik hem nu eens moeten kopen dan :P maar ik ben niet zo van de smeersels, en ik kreeg 1 gratis, en die deed ik nog niet open :P dus mss ook weer niet haha :P

Laura zei

Ik heb deze ook (een mini ervan) en hij ruikt zo lekker! Ik gebruik hem vooral in de lente/zomer vanwege de bloemige geur. Dan heb ik nog Amandel body butter. Die is wel lekker voor de wintermaanden, al is de geur erg sterk. En ik heb Cranberry body butter, maar die heb ik nog niet getest.

Marijke zei

@Prettybudget en @Justine: ik denk zelfs dat ze nu in korting zijn, dus rennen ;-)
@Laura: ja, hij is wel bloemig, maar vind de textuur voor nu erg fijn! :-)