BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 30 januari 2010

TIP: Grote watjes

In een filmpje van Evi zag ik dat ze grote watjes gebruikte. Handig dacht ik, en dat zijn ze ook!

Zoals je op de foto wel kan zien, zijn deze watjes het dubbele van de 'normale' watjes. Om je reinigingsmelk af te halen is dit superhandig. Vanaf nu heb ik deze dus altijd in mijn badkamer! :-) Ik heb ze gekocht bij Kruidvat voor ongeveer € 1.40. Maar voor de nederlandse meiden kan je ze het best kopen bij Etos, daar zijn ze maar 0.99!Gebruiken jullie de 'kleine' of deze 'grote' watjes?

7 reacties:

Saskia zei

de grote :)

Nele zei

Ik heb altijd kleine watjes. Mss toch eens zo'n grote kopen, lijkt me ook heel handig voor reinigingsmelk :)

Chrissie zei

Ik heb een tijdje terug ook de grote watjes ontdekt, simpelweg omdat de kleine waren uitverkocht Die werken inderdaad veel fijner! :-) Vooral als je zo'n watje gebruikt voor je hele gezicht, voor enkel oogmake-up af te halen zijn die kleine wel handig. Heb ze ook van de kruidvat, die hebben ook een fijn 'scrub'kantje. De etos wattenschijfjes zijn trouwens wat minder fijn, die gaan (bij mij in ieder geval) elke keer 'doormidden' zeg maar, dat je een watje pakt maar dat de helft achterblijft... heb je zo'n pluizig dun half watje over. :-( Bij die van de kruidvat gebeurt dat gelukkig niet!

Laura zei

Ja ik heb ze ook net gekocht. Had ik nu maar even gewacht op je tip, want ik heb ze dus bij Kruidvat gehaald in plaats van bij Etos. Handig zijn ze inderdaad bij het reinigen van je gezicht!

Ilse zei

Ik gebruik eigenlijk altijd kleine watjes:)

Marijke zei

@Chrissie: ja, om mijn oogmake up af te halen en voor mijn tonic gebruik ik ook nog steeds de kleintjes. Die van de etos heb ik nog niet getest. Goed dat je dat zegt, dan worden het de volgende keer terug die van het kruidvat! :-)
@Laura: ja maar chrissie zegt net dat die van de etos niet zo fijn zijn dus :-)

Saskia zei

die grote zijn ook dikker :)