BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 22 november 2009

3 To Use

3 To Use is echt 1 van mijn beste ideeën ooit :-) Al zeg ik het zelf ;-)Ik ben bijna klaar met de vorige ( ik heb nog enkele mini stukjes sweet japanese girl), dus tijd voor een nieuwe!

En nu denk je vast, kan die wel tellen? :-) Ik heb er 6, maar kan ze onderverdelen in 3 groepjes :-)

- Sugar Scrub In De Watten: is al in de helft! Ik heb te veel scrubs, dus ga ze nu stuk voor stuk opgebruiken ipv ze door elkaar te gebruiken!

- Mini's van shampoo en conditioners: shampoo en conditioner uit biosilk setje en nog een john frieda mini. Voor ik een nieuwe fles shampoo en conditioner neem, moet ik deze eerst op maken. Ik ga het hier wel wat lastiger mee hebben, want heb de lush solid shampoo en conditioner binnen! Heb ze al getest en ze werken super.. (binnenkort review!)

- Bodybutter Etos en Therapy massagebar: de therapy ga ik gebruiken op mijn benen, de bodybutter op mijn armen :-) Klinkt stom, maar die bodybutter droogt mijn huid op mijn benen uit, dus gebruik ik heb enkel op mijn armen!

Weer een nieuwe 3 to use dus! Dat gaat vlot hé. :-)

4 reacties:

Maaike zei

Ja dat was echt een van je meest briljante ideetjes! De term is al bekend aan het raken in beautyland en ik gebruik hem sinds ik hem hier las ook geregeld eens. :) Veel haalbaarder dan tien. :)

Marijke zei

ja hé, dit gaat veel beter dan 10! :-)

Tessa zei

Yup idd een uitvinding van jou die ik nog altijd toepas, zal binnekort ook nog eens updaten x

Marijke zei

goed tessa! :-) ik lees hem dan wel! :-)