BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 11 november 2009

Zeepjes review!


Lija vroeg me overlaatst om eens een artikeltje te maken over zeepjes! Dus vandaar deze review!

En laat ik maar beginnen met mijn favoriete! De In De Watten shea zeepjes!


Dit is de Summer Fruits zeep en de Lavendel Heart zeep van In De Watten! De Summer Fruits is een shea soap en zo verzorgend voor je huid! Die shea zeepjes zijn echt mijn favoriete zeepjes! Ze schuimen goed en hydrateren mijn huid zelfs dat ik geen bodylotion meer moet gebruiken!


De zeepjes van The Secret Garden zijn ook fijn! Ik vind ze persoonlijk iets minder verzorgend dan de shea zeepjes. Maar ze zijn ook echte aanraders!

Dit is de Rockstar soap van Lush. Mm, deze ruikt zalig! Alleen merk ik bij de Lush zeepjes dat sommige niet zo goed 'schuimen' waardoor het soms stroef aanvoelt op mijn huid. Maar dit is niet met elke Lush zeep zo hoor. En de Lush zeepjes hebben gewoon zalige geuren! Dit overtuigt me elke keer weer om ze te kopen. :-)

En dan heb je nog altijd de zeepjes die je vind in hotels en supermarkten.

Laat ik eerlijk zijn, de meeste van deze drogen je huid alleen maar uit!
Ik was in het begin ook wat bang om zeepjes te gebruiken in plaats van douchegels. Ik dacht echt dat ze mijn huid gingen uitdrogen, maar integendeel, ze verzorgen mijn huid net! Ik ben zo blij dat ik het toch geprobeerd heb! Ik vind ze super!
Heb je nog vragen? Stel ze dan in de comments! (Heb de comments nu in pop up venster gezet, hoop dat het werkt!)

xoxo Marijke

2 reacties:

Lija zei

Ah, wat lief dat je een zeepjesreview hebt gemaakt! Echt heel leuk om te lezen. Ik ga zeker eens die shea-zeepjes uitproberen, die klinken namelijk heel goed :D Lush zeepjes zijn over het algemeen minder 'voedend' volgens jou?

Marijke zei

graag gedaan hoor! ja, de Lush zeepjes zijn superfijn, maar idd minder voedend!