BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 20 november 2009

Filmpje: Lush UK Haul

Op Twitter kon je al lezen dat ik besteld had bij Lush uk. Ik was vooral benieuwd naar de kerstproducten maar kon het niet laten om nog enkele andere dingen te bestellen :-)
Ik had het op nog geen week tijd binnen! Fijn hé!Alle producten zien er zo leuk uit! Ik ben zo benieuwd om alles te testen! :-)


Natuurlijk mag je van alles reviews verwachten, maar de kerstproducten zijn limited edition dus ik zou niet te lang wachten ;-)

Hebben jullie al Lush kerstproducten?

9 reacties:

NeonRocks zei

Leuk filmpje en een leuke haul!
Ben erg benieuwd naar je reviews, maar je legt het al heel duidelijk uit in het filmpje. Geniet van alle spulletjes :D

xoxo

Saskia zei

Ik was eens in de Lush winkel in Maastricht en ik liet mijn vriend aan Snow Fairy ruiken. Hij vond het zo lekker en toen heb ik een fles voor hem gekocht. Hij is er zuinig mee, omdat die door het jaar niet te krijgen is, want die zit alleen in de Kerstcollectie. Schattig als een jongen interesse heeft voor een beauty product, hihi :D

Leuk filmpje, mooie collectie :)

Nathalie zei

Heey, OOeeh mega lush haul *jaloers*! Wat ik vragen wilde: Heb je ook gratis samples ofzo gekregen? Want dit had ik geloof ik eens op een andere blog gelezen, dat Lush Uk altijd erg vrijgevig is qua sampels?
En scheelt het veel qua prijs? Had eens op de site gekeken maar zag toen dat ik niet met Paypall kon betalen en ik heb geen creditcard dusja :)

Tessa zei

wow je hebt je weer goed laten gaan bij lush :p leuke dingetjes

Myrna.. zei

Wat een leuke spulletjes allemaal!

NeonRocks zei

@ Nathalie: voor Paypal heb je geen Credit Card nodig hoor, ik heb er ook geen. Je kunt Paypal ook gewoon aan je bankpas(rekening) koppelen.

xoxo

Marijke zei

@NeonRocks: dankje! er komen zeker reviews! :-)
@Saskia: ja snowfairy ;-) ik denk dat ik ook zuinig ga zijn hoor met het flesje! ruikt superleker!
@Nathalie: nope, geen samples... wel jammer, heb toch voor € 55 besteld. ja , tscheelt wel wat qua prijs. ik denk dat ik in belgië voor die prijs alleen de kerstpullen had :-) heb met de visa van papa betaald dus :-)
@Tessa: jep,i still love lush :-)
@Myrna: dankje!

dorien zei

Hey Tof filmpje
Ik heb 3 vraagjes:
-die bruisballen moet je doe de hele bruisbal er in doen of de helft zodat je die twee keer kan gebruiken
-Hoe wekt die deo
-Hoe werkt die shampoo met glinstertjes??
x dorien van beautyblogdorien

Marijke zei

@Dorien: dankje! die bruisballen kan je best in 2 doen, dan heb je er meer plezier van! :-) Die deo kan je gewoon onder je oksel 'wrijven', maar eigenlijk vind ik hem niet zo fijn... Die shampoobar wrijf je gewoon tussen je natte handen en dan krijg je schuim, hiermee was je dan je haar! :-)