BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 3 november 2009

Tip: haarrekkertjes

Dragen jullie je haar vaak in een staart? Ergeren jullie je dan ook aan de rekkertjes die snel verslijten waardoor je haar uit het rekkertje schuift... Wel dan heb ik een goede tip voor jullie!

De rekkertjes van Zenner.Deze rekkertjes hebben 'bolletjes' rondom het elastiekje. (Op de foto kan je het een beetje zien.) Zo glijd je haar niet uit het rekkertje! Het is moeilijk uit te leggen, hopelijk snappen jullie wat ik bedoel.
Ze kosten € 1.99 voor ongeveer 6 stuks en je vind ze bij het Kruidvat.

6 reacties:

NeonRocks zei

Hihi, ik vind het zo leuk om Belgische beautyblogs te lezen. Jullie gebruiken altijd van die leuke, andere woordjes voor dingen ;)
Rekkertjes zijn bij ons elastiekjes. Grappig! :D

xoxo

Tessa zei

klinkt handig k ga er eens op letten in het kruidvat x

steffi zei

@Neonrocks hahah volgens mij zeggen de meesten belgen ook gewoon elastieken hoor ;-), alle ja, ik doe dat toch :p!

handig tip Marijke! Heb je al wat kunnen experimenteren met je Parijse aankoopjes?

Marijke zei

hihi.. mss is het dan mijn Antwerps dialect ;-)

@Steffi: ja, ben kei blij met de spulletjes! Die urban decay primer potion is gewoon een must have voor iedereen!!! en dat paletje van TooFaced is supermooi! zo'n mooie kleurtjes!

Lot zei

Ik persoonlijk vind die rekkertjes niet zo fijn.
Oke ze doen zeker hun werk maar een staart aanspannen (in twee delen en nog eens aan trekken) of je rekkertje uit je haren halen is helemaal niet fijn, het trekt alsof het een gewoon elastiekje is (voor id keuken ed te gebruiken)
ik weet niet of het bij iedereen zo is, miss is het anders wanneer je stijl en dun haar hebt maar ik heb veel dun haar en voor mij (en voor mijn mama) werkt het dus niet

Marijke zei

@Lot: jammer dat ze voor jullie niet werken!