BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 10 november 2009

Beautyproducten op mijn nachtkastje!

Voor ik in bed kruip doe ik nog een heel beautyritueel! ;-)


Mijn gezicht reinigen en tanden poetsen die ik in de badkamer, maar ik heb ook nog enkele dingen die op mijn nachtkastje staan...


Elke avond spray ik op mijn hoofdkussen met deze lavendelspray, zo slaap ik goed!
Mijn handjes en voetjes smeer ik in met handcreme en voetcreme.
Ik kan niet slapen zonder dat ik mijn Rosebud salve op mijn lippen heb gesmeerd! Dat ding maakt mijn lippen superzacht! :-)
Ook doe ik een mini manicure. Nagels vijlen, nagelolie en soms ook mijn nagelriemen snel achteruit duwen met deze cuticle softener van Catrice. (of is het Essence?)

Dus als ik in mijn bedje kruip ben ik nog 10 minuten bezig! ok, dat is overdreven ;-)

Hebben jullie ook zo'n avondritueel?

6 reacties:

Lija zei

Ik doe ook Rosebud op mijn lippen en af en toe hand- en voetcreme opsmeren. Verder natuurlijk gezichtscreme en de laatste tijd ook weer oogcreme, merk weer dat de huid rondom mijn ogen wat droger wordt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die lavendelspray, kan je die gewoon bij de Kruidvat (of dat soort winkels) kopen? Ruikt dat heel sterk? Want ik word altijd misselijk van te sterkte luchtjes.

Nathalie zei

Ik ben meestal te lui om nog iets te doen voordat ik ga slapen... Ik neem mijn pil en smeer rosebud salve lekker dik en dan oogjes dicht :) Ik heb helaas geen echt ritueel waardoor ik ook vaak "vergeet" te reinigen enzo... Zou moeten veranderen maar het is echt niks voor mij precies :D

Nathalie zei

Nog even snel dit: Ik krijg de hele tijd een pop up over mijn login op twitter? Ik heb helemaal geen twitter en wil dit ook niet dus begrijp ik niet echt wat dit hier de hele tijd doet... Zijn er nog anderen met dit probleem. Tot nu toe heb ik dit enkel op deze blog.
Grtjs

Marijke zei

@Lija: nee, ik meng het zelf met wat water en lavendelolie. Dan kan je zelf kiezen hoe sterk je de geur maakt!
@Nathalie: ja kheb het ook net gemerkt van die Twitter melding! geen idee hoe het komt...

all about the style zei

Ik ben echt een luilak in de avond.. Ik haal mijn make-up eraf ik poets mijn tanden en dan duik ik mijn bed in ! Haha erg eigenlijk.
Het is wel super goed voor je huid etc. als je het doet zoals jij het doet !
x

Tessa zei

ben niet zo erg als jou maar ik doe ik meestal wat lavendelolie op mijn kussen en lipbalsem op mijn lippen voor ik naar bed ga, ook een klein beauty ritueeltje toch :) x