BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 25 november 2009

Face Routine

Vandaag toon ik jullie de producten die ik gebruik om mijn gezicht te verzorgen!

'S Ochtends:Als eerste reinig ik mijn gezicht met de Nuxe reinigingsfoam met rozen. Dit is een schuim wat heel zacht aanvoelt op mijn huid. Daarna de Rituals tonic. Review lees je hier. Daarna gebruik ik de Lancome Hydra Zen of de Louis Widmer dagcreme. Als mijn huid extra gevoelig is gebruik ik de Hydra Zen, deze werkt echt kalmerend en vermindert mijn roodheden.

'S Avonds:
Ongeveer hetzelfde als 's ochtends. Als make up remover voor mijn ogen gebruik ik de olijfolie en het gedistilleerd water. Werkt prima. Reinigingsmelk van Care (Delhaize). Deze is echt fijn! Opnieuw de Rituals tonic. En dan neem ik de Inecto moisturizer of de Yes To Carrots als nachtcrème.

Overige:Yes To Carrots ooggel, Inecto scrub, Neutrogena scrub en het Bananarama masker.

Dit is dus mijn reinigings/verzorgingsroutine. Ik merk dat deze producten nog niet perfect zijn voor mijn huid. Mijn huid is heel gevoelig en ik merk dat mijn huid het wat moeilijk heeft... Rode plekjes, droge plekjes, jeuk,... Kortom ik ga op zoek naar goede kalmerende producten!

Ik ga binnenkort zeker eens Dermalogica proberen. Het Sensitive pakketje staat bovenaan op mijn kerstlijstje! :-)

3 reacties:

Saskia zei

Er zitten leuke producten tussen :)

Veroniek zei

Ik heb zelf ook een gevoelige huid en merk dat die een pak beter en rustiger is, als ik enkel Dr. Hauschka, Bo (van Biover) en de reinigers van Lush gebruik.

Marijke zei

ja, de lush reinigers vind ik ook heel goed! vooral babyface en angels on bare skin!