BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 26 november 2009

Favoriete tijdschriftenVandaag geen beautyartikel, maar mijn favoriete tijdschriften! :-)

* Glamour: Hier heb ik een abbonement op! Echt leuk boekje! Al denk ik dat ik het abbonement ga opzeggen... Ik wissel graag af!

* Cosmopolitan: Deze vind ik ook super! Ik koop het bijna elke maand...

* CosmoGirl: ok, mss ben ik hier te oud voor, maar goed :-) Ik blijf het een leuk tijdschrift vinden :-)

* Lush Times: tja, het is geen tijdschrift, maar de laatste dagen lees ik er echt vaak in! :-)

* Flair: vergeten op de foto... Maar deze koop ik ook bijna elke week!

Ben benieuwd naar jullie favo tijdschriften!!

8 reacties:

NeonRocks zei

Ik heb een abo op de Nederlandse ELLE, en eigenlijk koop ik verder niet zoveel bij. Ik was een tijdje helemaal verslaafd aan tijdschriften, toen kocht ik de Glamour er vaak bij, en soms de Cosmo. Maar dat is blijkbaar overgegaan... ;)

Nathalie zei

Heey, Ik koop elke week trouw de flair. Verder heb ik een abonnement van 1 jaar op de glamour (kado gekregen van lief vriendje waardoor ik er als kadootje een leuke tas bijkreeg), en af en toe koop ik ook de cosmopolitan (meestal in een pakket met de glamit ofzo) :)

Wanneer mijn abonnement op de glamour afloopt wil ik er een op de cosmo, maar ik kijk wel altijd een beetje uit naar goeie acties hierrond (lees: leuk kado erbij of veel korting).

Lija zei

Ik heb ook een abonnement op de Glamour, dit tijdschrift is echt 'waar voor je geld', het is lekker dik voor weinig :D Mijn abonnemnet op de Grazia is net afgelopen, dat is ook een geweldig tijdschrift, ook met leuke welkomstcadeaus!

Pien zei

Ik heb een abo op CosmoGirl!, ik koop de ELLE elke maand, samen met de Glamour als ik geld over heb en als ik helemaal depri ben koop ik de Engelse VOGUE :)

Saskia zei

Hoi Marijke!

Weet jij welk van alle tijdschriften die hier in Vlaanderen te koop zijn het meeste gaat over beauty? Dat zou ik graag weten, want bij de krantenwinkel zie ik door het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer :) Soms koop ik een tijdschrift en dan ben ik toch een beetje teleurgesteld over de inhoud. Er staat soms zo veel reclame in of dingen die me niet zo interesseren. En die tijdschriften zijn niet goedkoop, hé. In welk blad gaat het het meest over beauty en in welk blad gaat het het meest over mode? Wil jij me helpen?

Thanks
Sassie ^^

vief zei

leuke tijdschriften!
ik had trouwens nog een vraag: als ik op de site komt, wordt er 3 keer naar mijn twitter account gevraagd, ligt dat aan mijn computer of is dat iets van de site?

Marijke zei

@Neonrocks: ik denk dat ik nu in die verslavingsperiode zit! ;-)
@Nathalie: ik kreeg er een Koh nagelverzorgingssetje bij, normaal john frieda, maar dat was op :-(
@Lija: ja glamour is fijn!
@Pien: Glamur is blijkbaar populair :-)
@Saskia: oei, moeilijke vraag ;-) het hangt echt af van elk tijdschrift apart. soms staan er in flair supertoffe beautyartikels, soms ook minder. In Cosmogirl staan er altijd wel leuke beautydingen in vind ik! Glam it heeft dan weer veel mode pagina's vind ik.
@vief: die twitter melding is lastig hé... tis mijn site denk ik, je bent niet de enige! kga is even google, mss vind ik dan een oplossing!

Laura zei

Ik vind tijdschriften leuk! Ik lees de Grazia graag en soms de Yes (tegenwoordig weer leuker) of Cosmopolitan. De Viva/Flair vind ik minder (al is de Belgische Flair leuker dan de Nederlandse!). Maar het allerleukst vind ik Engelse magazines! Als mijn ouders naar Engeland gaan laat ik ze altijd wat tijdschriften meenemen (ok, je kunt ze hier in Nederland ook kopen, maar dat vind ik dan weer minder leuk en dan zijn ze zo duur). Nou dat was het wel zo'n beetje...