BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 30 november 2009

Review: Lush kerstproducten

Lush komt dit jaar weer met een superleuke kerstcollectie! Vandaag review ik enkele dingen voor jullie!* Angels Delight: deze zeep stelt me een beetje teleur... Hij ziet er supermooi uit, felroze met sterretjes op. Maar de zeep schuimt niet echt en hij hydrateert mijn huidje niet. De geur blijft ook niet heel lang hangen.

* Snowcake: deze zeep ziet er erg basic uit, maar onderschat hem niet! :-) Eerst vond ik de geur best raar, ik rook plasticine... Hihi, maar na gebruik op mijn huid ruikt hij goed hoor. ;-) Hij maakt mijn huid zacht en reinigt goed. Mijn huid voelt gehydrateerd aan na gebruik!

* Snowfairy: deze douchegel ruikt enorm lekker! Ik begrijp de hype erond volledig. :-) Hij maakt mijn huid heel zacht, alleen spijtig dat hij mijn huid niet echt hydrateert. Maar deze koop je sowieso voor de lekkere geur!

* Mr Butterball: deze is dezelfde als de butterbal die in het vaste assortiment zit. Hij is heel verzorgend voor je huid door de cacaoboter die erin zit. Zeker een aanrader. Maar je kan hem dus heel het jaar door kopen.

* Christmas Party: deze ruikt superrrrr lekker! Het badwater kreeg een mooie gouden gloed en in de bruisbal zaten allemaal kleine sterretjes. Best fijn, alleen heeft deze mijn huid wel wat uitgedroogd...

* CandyCane: Ik vind deze net zo ruiken als creamy candy bubblebar, dus deze is ook niet echt een must have. Maar hij is wel fijn en geeft heel veel bubbels!

Conclusie: Ik zou zeker de Snowfairy douchegel op je kerstlijstje zetten, deze is heerlijk! Ook de snowcake zeep is echt een must have! Ik heb nog niet alle badspulletjes getest, maar ze zien er allemaal leuk uit!
Dus ga zeker eens een kijkje nemen naar de leuke kerstspulletjes in de Lush winkel!