BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 29 november 2009

Haul: Kneipp

Bij Kruidvat stonden de Kneipp douchegels in promotie. 3 voor € 5. Ideaal om te testen!

Deze 3 heb ik gekocht:
- Soepele spieren: jeneverbes, deze ruikt net als de Reflex spray tegen pijnlijke spieren.
- Adem vrij: Eucalyptus, ideaal voor als je verkouden bent.
- Zachte huid: amandel, deze ruikt heel ontspannend vind ik.

Ik heb ze nog niet getest, maar ze ruiken alvast heel lekker. Je had nog veel verschillende geuren. Het zijn wel vrij kleine tubes, (75 ml) maar vind dit wel handig!

Hebben jullie deze al getest?

9 reacties:

Saskia zei

Hoi! Jij houdt toch van Hello Kitty spulletjes, hé? Vrijdag was ik in de Makro en er stonden plastic opbergboxen van Hello Kitty. Ze hadden 3 lades en bij de 3 handgrepen was een Hello Kitty figuurtje gemaakt. Het was best mooi, stevig en handig om je make- up in op te bergen. Ik moest in de winkel echt aan jou denken, hihi :) Verder hadden ze ook nog leuke koffertjes in 2 formaten. Op het etiket stonden ze vernoemd als 'picknickkoffers'. Die zagen er mooi uit: roze, stevig, afgeronde hoeken zodat je je geen pijn kan doen. Het was echt een mooi en praktisch assortiment om spulletjes in op te bergen. We waren naar de Makro in Nuth geweest en dat ligt in Nederland. Ik weet niet of de Belgische Makro winkels het ook verkopen. Ik wilde het je even vertellen omdat ik weet dat je het mooi zou vinden als je het zelf zag staan in de winkel :) Verder hadden ze ook nog doosjes gevuld met 3 chocolade eitjes. Net als die van Kinder chocolade. Maar in elk eitje zit een Hello Kitty figuurtje en de verpakking is heel schattig en roze.Echt toffe dingetjes. Misschien leuk voor jezelf of als geschenk voor een nichtje ofzo.

Sassie ^^

Ioni zei

Ik heb 1 douchegel ooit als tester gehad. Heerlijk vond ik die :)

Ik weet zeker dat je geen miskoop gedaan hebt!

Myrna.. zei

Ik heb ook ooit een keer een douchegel gehad en vond hem ook wel fijn. Alleen daarna nooit meer gekocht, waarom weet ik ook niet haha binnekort misschien maar weer eens even kijken naar wat Kneipp spulletjes!

Marijke zei

@Saskia: ohh superlief van je! als ik tijd heb (druk op het werk) ga ik eens piepen! lijkt me handig! :-)
@Ioni: leuk om te horen! :-)
@Myrna: alleen maar positieve reacties erover! leuk!

steffi zei

Ik heb nog niet zo vaak iets gehad van dr Kneipp. Maar een douchegel die ruikt naar Reflex spray is absoluut niets voor mij :D!

Marijke zei

@Steffi: hihi ;-) het is ook niet mijn favo geur, maar ik hoop dat hij ook mijn spieren gaat verzachten! :-)

Maaike zei

over Hello kitty gesproken: weet je dat ze in Aalst een Hello kitty winkel hebben? Met allemaal officiele dingen, zelf broodroosters om een kitty in je boterham te branden.

Ik had vroeger die kneipp met amandel en vond die ook wel fijn :)

Martine zei

Klinkt goed, maar ik ben niet zo'n fan van Kneipp...

Kus Kus Martine

Marijke zei

@Maaike: WAT??? Een hele winkel vol met alleen maar Hello Kitty??? omg, dat moet zo leuk zijn! :-) ga ik binnenkort eens doen met een vriendin van me!
@ Martine: oei, slechte ervaringen mee gehad?