BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 8 januari 2010

Lush uk haul!

Ongeveer 2 weken geleden bestelde ik bij Lush uk! Er was een leuke actie waar ik niet aan kon weerstaan. Bij aankoop van £ 50 kreeg je een free gift van £ 20.

Al snel stond mijn winkelmandje vol, en dinsdag kreeg ik het pakketje aan! Benieuwd wat er in zat? Heb een filmpje gemaakt maar youtube wilt hem niet uploaden :-( Vanavond probeer ik opnieuw!!! Maar voor nu al enkele foto's!Leuke bestelling hé! En dan de gratis spulletjes..... word ik helemaal blij van! :-)Tegenwoordig ben ik echt weer verslaafd aan Lush! Binnenkort komt er waarschijnlijk dus een lush stash filmpje! :-)

Trouwens, 20 januari is er een VIP avond in Lush Antwerpen, dus snel snel inschrijven ladies! :-)

8 reacties:

Maaike zei

Ziet er leuk uit :) Ik hoorde eens een roddel op een forum van mensen die zeep maakte dat hun materiaal niet altijd goed schoongemaakt wordt tussen soorten zeep door. Dus dat ze bijvoorbeeld zeep maken met een ingrediënt waar je niet tegen kan, en daarna een waar je wel tegen kan, maar daarna kan in die zeep waarvan jij denkt dat ze safe is wel restanten zitten van iets waar je allergisch aan bent.


Ik weet niet of het waar is, het zijn maar roddels, maar het zet wel aan tot nadenken als je om een onverklaarbare wijze niet zo goed tegen iets kan ( in het algemeen, niet op Lush alleen bedoeld)

Saskia zei

probeer je toch nog eens om er een filmpje van te maken?

saskiaaaaaaa

Marijke zei

@Maaike: tja, daar kunnen we niets aan veranderen vrees ik!
@Saskia: kga nog eens proberen! :-)

Myrna zei

Ik wil ook zo graag lush spulletjes maar er zit hier geen lush in de buurt en online kan ik niet bestellen omdat ik geen credit card heb! Alles ziet er zo lekker en fijn uit!

Marijke zei

@Myrna: wat jammer! ik weet zeker dat je ze fijn zou vinden! :-)

Debbie zei

Hoe moet je je inschrjven voor die vip avond? :)

Marijke zei

even bellen naar de winkel van antwerpen! :-)

Debbie zei

okey, bedankt! :D