BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 21 april 2010

Reviews Eucerin samples

Enige tijd terug kreeg ik bij een Eucerin advies in de apotheek heel wat staaltjes mee! Vandaag een review van de dag en nachtcreme.De Aquaporin Active Moisturising Cream (rijke textuur) is heel fijn voor mijn droge, gevoelige huid. Hij verzacht en hydrateert mijn huid goed. Je hebt deze ook met UVA/SPF bescherming. Leuk voor de zomer. De fullsize kost € 16.95.

Als nachtcrème kreeg ik de Anti Redness Calming Night Cream mee. En ook deze is perfect voor mijn huid. En die anti redness werkt echt want mijn huid is na 2 weken duidelijk gekalmeerd en heeft minder roodheden! De fullsize kost € 20.30.

Ik heb deze samples nu al 2 weken gebruikt en mijn huid ziet er veel beter uit. Ik ben dus zeker van plan deze fullsize te kopen als mijn voorraadje gezichtscrèmes op is ;-) En ik moet eerlijk zijn, ik ben terug mijn Dermalogica crème aan het gebruiken en mijn huid ziet er al terug 'roder' uit. :-( Begrijp me niet verkeerd, de Skin Smoothing Crème blijft fijn, maar als je een fijnere crème vind voor de helft van de prijs kies je daarvoor niet?

Hebben jullie al Eucerin producten getest en wat vind je daarvan?

11 reacties:

Annigje zei

Ik ben heel erg benieuwd naar Eucerin. Ik wil er wel eens wat van uitproberen, want ik weer niet zo goed op welke huidverzorging ik ga overstappen.

Weet jij hoeveel er in een fullsize zit?

Joyca zei

Ik heb zelf ook samples gekregen maar als ik jou zo hoor ga ik ze zeker weten uitproberen.

Heb 1 dezelfde als jou de Aquaporin Active Moisturising Cream (rijke textuur) en een andere Aquaporin Active Moisturising Cream spf 15 + uva.

Eva zei

Ik heb nog niets van Eucerin uitgetest, wel van Dermalogica maar daar ben ik mee moeten stoppen omdat mijn huid de producten niet kon verdragen :(

Voorlopig blijf ik dus trouw aan mijn Avène en LRP ;D

Anoniem zei

Hmm ik ben nog niet bekend met Eucerin, misschien dat ik het wel een keer ga aanschaffen ik heb een gemengde maar ook zeer gevoelige huid, en ik heb vaker gehoord dat Eucerin goed is voor een gevoelige huid.

Masja zei

Ik ben eigenlijk wel benieuwd, want ik heb hetzelfde huidtype als jij! *gaat naar apotheek*

Anoniem zei

ik ga gewoon wachten tot jij de perfecte verzorging vond, en die dan nemen mwahaha :P test dus maar lekker verder, doe je goed ;)

Justine zei

Hmm bij ons in de apotheker hebben ze die anti-redness lijn niet.. Ik ga er toch maar verder naar zoeken, want die wil ik als mijn huidige dagcrème op is!

Astrid zei

Ik gebruik de Aquaporin dagcrème met SPF maar ben er eerlijk gezegd niet wild over... Mijn huid gaat na een paar uur serieus glimmen :(
Ik vind het erg jammer dat die niet in een 'lichte' variant bestaat, zoals de dagcrème zonder SPF.

Eve zei

leuk leuk.

Nathalie zei

Klinkt echt veelbelovend. Vorige week moest ik toevallig naar de apotheek en moest ik dadelijk denken aan jou blogje over die samples. Kwam ik tot de teleurstelling dat ze bij ons in de aptoheek helemaal niks van Eucerin verkopen :( Alleen een giga kast van louis widmer en nog wat andere merken. Boehoe

Marijke zei

@Annigje: oh geen idee, je moet maar eens kijken op de site van eucerin! daar vind je alle info! :-)
@Joyca: ja, i love samples! :-) de andere met uva en spf heb ik ook, maar nog niet getest.
@Eva: ja, dermalogica vind ik heel fijn, maar eucerin werkt beter op mijn gevoelige huid. ja die avene reiniger wil ik testen als mijn dermalogica reinigingsmelk op is. :-)
@Kim:anders moet je eens samples vragen bij je apotheek :-)
@Masja: hehe ;-) heb je samples gekregen?
@prettybudget: haha :-) die eucerin bevalt me héél goed, dus denk dat ik nu ga stoppen met testen en die fullsize gaan kopen ;-)
@ Justine: kan je ze misschien bestellen? en anders een andere apotheek?
@Astrid: oei, niet fijn. Ja, is wel waar.
@Eve: dankje!
@Nathalie: hihi, lief! Oh wat jammer! Misschien een andere apotheek in de buurt?