BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 17 oktober 2009

Haul: In De Watten

Gisteren kreeg ik mijn In De Watten pakketje! Maakt je dag echt goed! :-)

Toen ik het pakketje openmaakte kwamen direct allerlei geuren vrij :-) en zag ik supermooie verpakkingen! Alles was zo leuk ingepakt! Met lintjes enzo...

Maar het belangrijkste is natuurlijk de producten zelf!Ik had 2 zeepjes besteld: de Lavendel Hearts soap en een Summer Fruits shea soap!Links zie je de shea soap! Ik was echt dol op de summer madness zeep, ook een shea soap! Mijn huidje werd er zo zacht van! Echt heel verzorgend!

En dan de Lavendel Heart Soap, deze bevat 2 laagjes, een witte en een paarse. Bovenop het paarse liggen ook nog lavendelstukjes! Bijna zonde om te gebruiken. :-)

De zeepjes ruiken echt superzalig!

Ik had ook nog een massagekaars en een bath cupcake in de geur lavendel. Tegenwoordig hou ik echt van lavendel. Zo ontspannend!

Ook had ik een parfumstickje in pink sugar and roses besteld! Deze ruikt ook weer zalig! Ik ruik de roosjes best fel, maar opnieuw, het ontspant me echt. :-)

En Caroline had er weer wat extra bijgedaan! zo lief!Een badolie in Lavendel/Vanille en een bubble bar slice. Ohh heb zo zin in een badje nu!

Ik ben weer superblij met deze spulletjes en ga ze natuurlijk zeer snel testen!

Ik ga proberen dit weekend een review filmpje te maken!

Trouwens, ik heb disqus geinstalleerd voor de comments! Bij mij werkt het nu prima, dus laat zeker weten of het voor jullie beter is nu! Ik hoop het! :-)

6 reacties:

steffi zei

ziet er mooi uit allemaal! Caroline doet steeds haar best hé :-) volgens mij.

Katia zei

Hele leuke spulletjes meis :-)geniet ervan ^^

Myrna.. zei

Leuke spulletjes!!

Nathalie zei

Oooh dat ziet er allemaal zalig uit, bijna om op te eten (voor wie een mond vol bubbels niet erg vind) :)

Heb zelf ook besteld en normaal gezien komt mijn pakketje deze week ergens aan. Ik bestlde de scrubby en bubbly (sugar pink...) en de shea soufflé. Deze laatste heb ik trouwens aangeschaft omdat jij er ooit een goeie review over gedaan had, en ik ook vaak last heb van rode bultjes/droge plekjes op mijn huid!

Geniet ervan!

Marijke zei

het zijn allemaal zalige spulletjes!!! :-)

vivaglamx3 zei

Oehh ziet er goed uit! :D