BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 21 oktober 2009

MAC Holiday: Wishlist

MAC heeft weer heel wat nieuwe collecties voor de feestdagen! Ik heb wat foto's bekeken op http://www.temptalia.com/ en heb meteen maar een wishlist gemaakt! :-)

De Magic, Mirth en Mischief collectie:


Deze lipbag ziet er zo mooi uit! Het is de Put a spell on you lip kit. Het bevat de Dream lipstick, de babysparks dazzleglass en het dervish lippenpotlood.
Mini lipglass kit " Sexy Shenanigans/Soft". Deze kit bevat 5 lipglosjes. Elle, Poetic License, Cruise Control, Ensign en Morning Glory.


Oogschaduwpaletje "Smoke and mirrors". Vorig jaar had ik zo'n spijt dat ik geen paletje had gekocht... Dus dit jaar koop ik er zeker één! :-)

De Hocus Focus Colourful Face Kit. Pretty Baby, Sunsparked Pearl en Peachykeen. Ik heb Pretty Baby en Peachykeen, maar geef toe, zo'n paletje is altijd handig hé! :-)

Baroque Boudoir collectie:De linkse lipstick 'Prive' trekt wel mijn aandacht! ;-) En die verpakking, zo mooi!
Pff, de lijst is weer veel te lang :-) En waarschijnlijk zal ik in de winkel nog wel andere dingen ontdekken die ik leuk vind!
Wat vinden jullie van de MAC Holiday collecties? Ook zo'n verlanglijstje? ;-)
Ohja, de foto's zijn allemaal van Temptalia!

3 reacties:

Myrna.. zei

Op mijn wishlist staan ook de Putt a Spel on you lip bag en het Smoke and Mirrors paletje! Ik wilde ook een face kit maar die neem ik denk ik niet meer want ik had laatst al 3 blushes gehaald :P

Ik vind die Baroque Boudoir collectie echt prachtig! Die verpakking! Alleen liggen de prijzen volgens mij nog wat hoger dan de normale prijzen

Marijke zei

ja, die is duur he, maar zo mooi! :-)

steffi zei

oh ik wil zoveel van deze collectie, maar de baroque boudoir collectie spreekt me niet zo aan dus dan kan ik hier wat meer in investeren :p hihi.