BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 12 oktober 2009

Stash Filmpje: douchegels,zeepjes en scrubs

Vandaag weer een stash filmpje!

Deze keer laat ik jullie mijn douchegels, zeepjes en scrubs zien!Hebben jullie nog vragen? Willen jullie een review van 1 van deze spulletjes? Laat het me weten via de comments!

2 reacties:

Lija zei

Wat een leuke spulletjes allemaal! Ik zou het heel leuk vinden als je een review zou kunnen geven van de vaste zeepjes, daar ben ik heel benieuwd naar, vooral die van Lush! Het hoeft geen filmpje te zijn hoor, een artikel met wat jij vindt van de geur, werking, etc. zou super zijn.

Ik heb zojuist een bestelling gedaan bij Lush en ik wist maar niet welke zeep ik moest kiezen! Heb alle beschrijvingen wel tig keer gelezen en de reviews enz. Op een gegeven moment wist ik niet eens meer welke ik uiteindelijk heb besteld. Ik moest de bestelling terugzoeken om erachter te komen :D Ik ben benieuwd naar mn spulletjes!

Trouwens, af en toe doen de comments het niet. Ik had gisteren al een reactie gegeven, maar toen liep het allemaal vast.

Marijke zei

hey lija! Ik zal binnenkort eens een review maken van de veste zeepjes! Oh leuk Lush!
Ik weet dat er een probleem is met de comments, maar ik weet niet hoe ik dat kan oplossen... Denk dat het een algemeen Blogger probleem is.. Ik probeer het op te lossen... groetjes